Matkailuauton vuokraaminen antaa vapauden lomallesi.

Lomaasi ei ole sidottu erilaisiin majoitusvarauksiin tai reittiaikatauluun vaan voit vapaasti muuttaa suunnitelmia lomasi aikana mielesi mukaan. Sinun ei tarvitse miettiä majoituspaikkasi sijaintia ja etäisyyttä nähtävyyksistä, harrastuksista, upeista rannoista, luonnosta, kalastuspaikoista tai muista kohteista vaan voit majoittua niiden välittömässä läheisyydessä. Liikut helposti matkailuautolla siten, että kaikki tarvittava on aina mukanasi.

Varausohje nettisivujemme varauskoneella.. lue tämä tarkkaan!

 • Sesonkiviikoilla 20-33 hyväksymme minimissään 1 viikon varauksia. Valitse noutoajaksi  lauantai klo 16 ja palautusajaksi lauantai klo 12.00
 • Valitse varauskoneesta autoryhmä "Henkilöautot, pikkubussit ja erikoisautot" toimipaikkana varauskoneessa valinta ainoastaan BestRent Pihlajamäki. Asuntoauojen nouto- ja palautustoimipaikka kuitenkin Bestrent Oulunkylä, Isonpellontie 7 Helsinki.
 • Varauskoneella saat heti hinnan valitusta vuokra-ajasta ja voit  helposti lähettää varauspyynnön samalla.
 • Matkailuauton hyväksytyistä varauspyynnöistä olemme vielä erikseen yhteydessä vuokraukseen liittyvistä maksuista ja yksityiskohdista.

Puoli-integroitu Carado T449 max. 5 henkilöä. Mukavimmillaan 2-4 henkilöä.

 

 

Alkovimalli Carado A361 max. 6 henkilöä. Mukavimmillaan 3-5 henkilöä.

Matkailuautot on rekisteröity mallista riippuen 5-6 matkustajalle ja autoissa yöpyy max. 5-6 henkilöä. B-kortti riittää ajamiseen. Vuokralleottajan ja kuljettajan ikä min. 23v. ja vähintään vuoden ajokokemus.

Auton perusvarusteisiin kuuluu mm.

 • Ruokailuvälineet ja keittiön perustarvikkeet ruuan valmistukseen.
 • Retkikalusteet pöytä + 4 tuolia (ei talviviikkoina)
 • Polkupyöräteline
 • Nestekaasun max. 11kg
 • Markiisi
 • TV
 • Aurinkopaneelijärjestelmä + invertteri
 • Talviasuttavuus (eristetty harmaavesisäiliö)

  Lakanat, peitot, tyynyt ja niihin tarvittavat liinavaatteet lisätilauksella  25 EUR/hlö. Voi käyttää myös omia petivaatteita. Puhtaiden lakanoiden käyttö vuoteissa joka tapauksessa pakollista.

Siivous

Auto luovutetaan siivottuna ja siistinä. Asiakas palauttaa auton sisältä siivottuna, harmaavesisäiliö ja WC säiliö tyhjennettynä ja huuhdeltuna. Loppusiivouksen voit tilata myös meiltä varauksen yhteydessä lisähintaan. Loppusiivous ei sisällä tavanomaisesta poikkeavaa siivousta, eikä WC kasetin ja harmaavesisäiliön tyhjennystä. WC kasetin ja harmaavesisäiliön tyhjennyksestä veloitamme 100 EUR.

Kesäsesonki viikot 20-33

Sesonkiviikoilla vuokraus min. 1 vko. kerrallaan. Nouto- ja palautuspäivä lauantaisin toimistoltamme osoitteesta Isonpellontie 7 - Helsinki (Kehä I Oulunkylän MotorCenter). Auton voi valita noudettavaksi lauantaina klo 16.00 ja palautuksen seuraavana lauantaina klo 12.00 mennessä.

Viikkohinta

 • 1290 EUR sesonkiviikot 20-33
 • Muut vuokra-ajat laske sinulle sopivasta vuokra-ajasta online varauskoneella päivän paras tarjous ja tee samalla helppo varauspyyntö.

Hinnat sisältää

 • Liikenne- ja kaskovakuutuksen, jossa omavastuu 2000 EUR (voi pienentää lisämaksusta, 20€ vrk, jolloin omavastuu pienenee 1000 euroon)
 • Käytönopastuksen autoa noudettaessa

Auto luovutetaan tankki täynnä Dieseliä ja asiakas tankkaa auton ennen palautusta täyteen.

Vuokranmaksu

Varauspyynnön käsittelyn jälkeen lähetämme sähköpostissa laskun varausmaksusta 300 EUR eräpäivä heti. Varaus voimassa kun varausmaksun suoritus näkyy tilillämme. Saat myös toisen laskun loppuvuokrasta, jossa eräpäivä 10 vrk:tta ennen vuokrauksen alkamista. Mikäli vuokrauksen alkuun on varaushetkellä alle 2 vko:a, niin tulee koko vuokrasumma maksettavaksi laskulla heti. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruessa varauksen. Mikäli varaus perutaan kun vuokraukseen on alle 14 vrk:tta, niin veloitamme puolet varausmaksun jälkeen jäljellä olevasta vuokrasummasta. (Varaus- ja ennakkomaksut voimassa sesonkiviikoilla, muina aikoina vuokranmaksu kokonaisuudessaan autoa noudettaessa).

>> Tutustu aina matkailuauton sopimusehtoihin

Copyright BestRent