Mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tässä osa asiakkaidemme arvosteluista meidän autovuokraamo palveluista. Pyrimme aina mutkattomaan ja läpinäkyvään vuokraustoimintaan kaikissa vuokrauksen osa-alueissa. On mukava kuulla myös asiakkaidemme kokeneen autonvuokrauksen tapahtuman varauksesta palautukseen onnistuneeksi. Kaikki palaute ja arvostelut ovat meille tärkeitä kehittääksemme toimintaamme edelleen. Kiitos!

 

BestRent.fi autovuokraamo Google arvostelujen tähdet 4,6/5

 

Jare F.

Toimiva nettivaraus, asiakaspalvelu vastasi kysymykseeni nopeasti, uudehkot autot, ystävällinen asiakaspalvelu. Autossa jo vuokraushetkellä olleet pienet vauriot käytiin autoa noudettaessa yhdessä läpi ja niistä sai myös paperisen tositteen. Toiminta vaikutti hyvin avoimelta ja rehelliseltä. Yhden vuokrauskerran perusteella nimensä veroinen firma.

Jani A.

Nyt melkein joka kuukausi vuokrannut auton täältä, ja pahaa sanottavaa ei ole, autot ovat olleet hyviä, toyotat mitä itse vuokrannut, ja kaikki sujunut moitteetta, asiakaspalvelu myös vastannut kaikkiin mieleen tulleisiin kysymyksiini. Tulen käyttämään jatkossakin aktiivisesti tätä autovuokraamoa.

Fanny F.

Palvelu tuntuu pelaavan oikein hyvin mutta jäi hieman outo fiilis henkilöautoa noudettaessa Pihlajamäeltä, kun en saanut oikein selkeitä vastauksia kysymyksiini. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun vuokrasin henkilöautoa ja olisin halunnut vähän lisätietoja siitä, mistä mm. maksan esim. tarkempia tietoja vakuutuksen sisällöstä. Kuitenkin perusasiat käytiin hyvin läpi esim. mitä bensaa tankataan, kaikki olemassa olevat naarmut/epäkohdat autossa yms joten lopulta tuntui ihan hyvältä vuokrata autoa. Lisäksi vuokrauksen aikana, kun minulla oli kysymyksiä, vuokraamo/päivystäjä vastasi oikein selkeästi kysymyksiini ja auttoi viimeiseen asti, niin että minulle tuli kivempi olla. Tulen käyttämään palvelua uudelleen mutta toivoisin hieman parempia vastauksia jatkossa kysymyksiin kun noutaa auton, eikä "en muista ulkoa" tms vastauksia, kun kysyy kysymyksiä vuokra-autoon liittyen. Pakettiautoa kun on vuokrannut aikaisemmin huoltoasemalta, niin ei ole ollut mitään moitittavaa. Palvelu on pelannut

Helena K.

Asiakaspalvelu nopeaa, joustavaa ja ystävällistä. Pakettiauto oli hyväkuntoinen ja moderni. Kiitokset sujuvasta palvelusta!

Tapani T.

Erittäin laadukas kalusto, ei ehkä markkinoiden halvin mutta paras.

Ari K.

Saa hyviä autoja edulliseen hintaan, hyvä palvelu.

Toni H.

Uudet ja toimivat autot. Mutkaton ja nopea palvelu.​​​​​​​

Kate N.

Great service every single time. Clean, well-kept vehicles. Prices are entirely fair. No complaints. This is the best place to rent vehicles.

Copyright BestRent