Autovuokraamo BestRent.fi ja Aurent

BestRent.fi

Autovuokraamo BestRent.fi on yhtiö joka keskittyy autonvuokraustoimintaan pääkaupunkiseudulla. Meiltä löytyy vuokra-auto kalustoa kaikkiin kuljetustarpeisiin. Meiltä onnistuu niin henkilöautojen kuin pakettiauton vuokraus sekä erikoisautojen vuokraus. Lisäksi usealta vuokrauspisteeltä löytyy myös peräkärryn vuokraus, autotrailerin vuokraus ja venetrailerin vuokraus.


Vuoden 2017 alusta Autovuokraamo BestRent.fi ja Autovuokraamo Aurent yhdistyivät yhdeksi vuokraketjuksi. Yhdessä olemme enemmän ja meiltä löydät nyt entistäkin laajemman valikoiman autoja, pakuja, kärryjä ja trailereita. BestRent.fi toimintaan kuuluu sekä lyhytaikaiset että pidempiaikaiset autonvuokraukset tai peräkärryn vuokraukset.


Pakun vuokraus on helppoa, BestRent.fi autovuokraamot sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja ovat avoinna aikaisesta aamusta ilta myöhään. Tällä hetkellä palvelemme asiakkaita 15 toimipisteestä Helsinki, Espoo, Vantaa -alueilla. Vuokrapisteemme sijaitsevat pääosin Neste K asemilla. Pukinmäen Essolta aikoinaan alkanut auton vuokraus siirrettiin Kehä 1:n toiselle puolelle muutaman sadan metrin päähän Pukinmäen Hesburgerista itään. Siellä Pihlajamäessä teitä palvelee nyt BestRent.fi/Aurent toimisto osoitteessa Rapakivenkuja 9, 00710 Helsinki.


Toimistollemme on hyvät kulkuyhteydet junalla ja uusi kehärata palvelee hienosti myös Helsinki-Vantaa lentoasema-asikkaita. Autovuokraamo on Pukinmäen juna-aseman vieressä, kävelymatka noin 500m. Pääset meille helposti mm. seuraavilta asemilta Helsingin keskusta Rautatieasema, Pasila, Käpylä, Oulunkylä, Pukinmäki, Malmi, Tapanila, Puistola, Pohjois-Haaga, Huopalahti, Ilmala. Vantaa, Tikkurila, Hiekkaharju, Leinelä, Lentokenttä, Aviapolis, Kivistö, Vehkala, Vantaankoski, Martinlaakso, Louhela, Myyrmäki.


Linja-autolla toimistollemme pääsee Kehä 1:stä pitkin lännestä mm. Espoo, Leppävaara, Kannelmäki, Pakila, Itä-Pakila sekä Idästä päin Vuosaari, Itäkeskus, Kontula, Myllypuro. Helsingin keskustan suunnasta Herttoniemi, Viikki, Vallila, Toukola, Arabia, Pihlajisto.


Kaikki vuokrauspisteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Espoossa sijaitseviin vuokrapisteemme Kivenlahti, Matinkylä ja Suomenoja pääset helposti Länsi-väylää pitkin. Viherlaaksoon pääset Turun moottoritietä Kilon liittymästä. Kehä 2 toimii hyvänä yhdystienä Matinkylästä Viherlaaksoon.


Helsingin vuokrapisteistä lähimpänä keskustaa on Eläintarha, jonka lähellä sijaitsee Pasila, Vallila, Alppila, Kallio ja Töölö. Myös Munkkiniemi on keskustan tuntumassa ja palvelee alueita Munkkivuori ja Etelä-Haaga, Huopalahti, Meilahti. Malmin ja Kannelmäen pisteet sijaitsevat Kehä 1:sen varrella. Malmi palvelee Itä-Helsingin asukkaita mm. Itä-keskus, Myllypuro, Viikin, Pihlajamäki, Pukinmäki alueella. Heikinlaakson vuokrapiste on Helsingin puolella, mutta lähempänä Kehä 3:sta.


Myös Itä-Vantaan puolella Koivuhaassa sijaitseva Kehä 3 :n vuokrapiste on Kehä 3:n kupeessa ja palvelee laajalti lähialueita Tikkurilan ympäristössä. Lisäksi Koivukylä palvelee Lahden tien varressa asuvia. Länsi-Vantaan vuokrapisteet sijaitsevat Martinlaaksossa ja Rajatorpassa. Sieltä käsin palvellaan Myyrmäen lähi-alueita.

Auton tai peräkärryn vuokraaminen netin kautta on hyvin helppoa. Klikkaa suoraan BestRent.fi online varaukseen ja tee laskelma autovuokrauksesta. Näet heti tarjouksemme ja voit kätevästi varata vuokra-auton samalla.


Henkilöauton vuokraus
Kaikki henkilöautot ovat uusimpia ilmastoinnilla varustettuja malleja. Henkilöauton voi vuokrata päiväksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Autovuokraamo valikoimasta löytyy esimerkiksi Toyota Aygo, Toyota Yaris, Toyota Auris farmari, Toyota Avensis farmari.

Pakettiauton vuokraus

Pakettiautovuokraamo tarjoaa mm. ison Opel Movanon, Ford Transitteja useita kokoja, Toyota Hiace ja Toyota Proace. Pakettiautojen tavaratilan suuruus vaihtelee 7-13m3 välillä. Pakettiauton voi vuokrata 3-8 tunniksi, päiväksi, viikoksi tai vaikka pidemmäksi aikaa.

Peräkärryn vuokraus

Avokärry tai avoperäkärry löytyy lähes jokaisesta vuokrapisteestämme. Myös kuomukärry eli katettu perävaunu löytyy niin ikään lähes jokaisesta vuokrapisteestämme.

Autotrailerin vuokraus ja venetrailerin vuokraus

Meiltä löytyy kuljetusvälineitä myös veneen tai auton kuljetukseen. Venetraileri löytyy lähes kaikista vuokrapisteistämme. Myös autotraileri löytyy useasta vuokrapisteestä.

Yhteystiedot

Pääkonttori/Toimisto

Autovuokraamo BestRent.fi/Autovuokraamo Aurent puh. 0207 414 421

Rapakivenkuja 9, 00710 Helsinki

info@bestrent.fi tai info@aurent.fi


Autovuokraamot Espoossa

Neste K Kivenlahti, Kivenlahdentie 5, 02320 Espoo

Neste K Matinkylä, Gräsanlaakso 2, 02230 Espoo

Neste K Viherlaakso, Rajamännynahde 1, 02710 Espoo

Neste K Suomenoja, Martinsillantie 2 B, 02270 Espoo


Autovuokraamot Helsingissä

Neste K Eläintarha, Nordenskiöldinkatu 22, 00240 Helsinki

Neste K Heikinlaakso, Vanha Porvoontie 32, 00760 Helsinki

Neste K Kannelmäki, Laulukuja 2, 00420 Helsinki

Neste K Malmi, Pihlajamäentie 37, 00700 Helsinki

Neste K Munkkiniemi, Huopalahdentie 1, 00330 Helsinki


Autovuokraamot Vantaalla

Neste K Kehä3, Niittytie 2, 01510 Vantaa

Neste K Koivukylä, Halmekuja 1, 01360 Vantaa

Neste K Martinlaakso, Vihertie 39, 01620 Vantaa

Neste K Rajatorppa, Vapaalantie 1, 01650 Vantaa


Autovuokraamo Järvenpää

Neste K Järvenpää, Wärtsilänkatu 2, 04400 Järvenpää


Autovuokraamo Lahit

Neste K Lahti Kivistönmäki, Lahdenkatu 57, 15210 Lahti