Autonvuokraus korjauksen ajalle

Vuokra-auto sijaisautoksi

Toimitamme vuokra-autoja lähiseudun korjaamoille myös huollon tai korjauksen ajaksi.

Liikennevahingon syyttömänä osapuolena sinulla on todennäköisesti oikeus vuokra-autoon oman auton korjausajalle. Aiheuttajan vakuutusyhtiö korvaa suurimman osan kustannuksista. Myös keskeytysvakuutus mahdollisesti korvaa sinulle vuokrauksesta tulevat kulut silloin kuin olet itse syyllinen vahinkoon.

Toimi seuraavasti

Ota vahingon tapahduttua yhteys vahingon korvaavaan vakuutusyhtiöön vuokrausluvan saamiseksi. Toimita vakuutusyhtiöön käyttötarveselvitys auton tarpeellisuudesta (vapaamuotoinen tai valmis lomake). Varaa omaa autoasi vastaava vuokra-auto BestRent.fi autovuokraamosta. Toimita meille vahinkotiedot (korvaava yhtiö, aiheuttajan rekisteritunnus, vahinkopäivä).

Jos Sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua asioiden hoitamiseen, niin ota yhteys meihin. Autamme sinua kaikissa vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Puh. 0207414420

Muuta tärkeää tietoa sijaisauton vuokraamisesta.

Vakuutusyhtiö korvaa yleensä omaa autoasi vastaavan vuokra-auton. Sijaisauto on tarkoitettu oman auton korjausajalle tai lunastustapauksissa korvataan yleensä max. 2vko:n vuokra-aika. Käyttötarveselvityksestä on tultava esille auton tarpeellisuus työssä tai muu perusteltu käyttötarve. Vakuutusyhtiön kieltäytyessä maksamasta vuokrausta, on vuokralleottaja velvollinen maksamaan koko vuokrahinnan . Vakuutusyhtiö ei osallistu polttoainekustannuksiin, eikä vapaaehtoiseen eri maksusta saatavaan vuokra-auton vakuutuksen omavastuun alentamiseen.