Vuokrataan matkailuauto

Matkailuauton vuokraaminen antaa vapauden lomallesi.

Lomaasi ei ole sidottu erilaisiin majoitusvarauksiin tai reittiaikatauluun vaan voit vapaasti muuttaa suunnitelmia lomasi aikana mielesi mukaan. Sinun ei tarvitse miettiä majoituspaikkasi sijaintia ja etäisyyttä nähtävyyksistä, harrastuksista, upeista rannoista, luonnosta, kalastuspaikoista tai muista kohteista vaan voit majoittua niiden välittömässä läheisyydessä. Liikut helposti matkailuautolla siten, että kaikki tarvittava on aina mukanasi. Matkailuautolla reissaat kätevästi myös sukulaiskierrokset omalla majoituksellla ja vapaudella.

Laske hinta oheisella varauskoneella ja lähetä helppo online-varauspyyntö. Valitse varauskoneesta autoryhmä "asuntoautot" toimipaikkana valittavana ainoastaan BestRent.fi Oulunkylä. (nouto-ja palautuspaikka). Matkailuauton hyväksytyistä varauspyynnöistä olemme vielä erikseen yhteydessä vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista.

Puoli-integroitu Carado T449 max. 5 henkilöä. Mukavimmillaan 2-4 henkilöä.

Fiat Carado A361 alkovimalli 6 henk.

Alkovimalli Carado A361 max. 6 henkilöä. Mukavimmillaan 3-5 henkilöä.

Tee varauspyyntö online varauskoneella tai soita Puh. 020 741 4420 ma-la 8-18

Matkailuauto on rekisteröity mallista riippuen 5-6 matkustajalle ja autoissa yöpyy max. 5-6 henkilöä. B-kortti riittää ajamiseen. Vuokralleottajan ja kuljettajan ikä min. 23v. ja vähintään vuoden ajokokemus.

Auton perusvarusteisiin kuuluu mm.

 • Ruokailuvälineet ja keittiön perustarvikkeet ruuan valmistukseen.
 • Puhtaat lakanat vuoteisiin. (Asiakkaan omat peitot, tyynyt ja niihin tarvittavat liinavaatteet )
 • Retkikalusteet pöytä + 4 tuolia (ei talviviikkoina)
 • Polkupyöräteline
 • Nestekaasun max. 11kg
 • Markiisi
 • TV
 • Aurinkopaneeli hupiakun lataukseen

Siivous

Auto luovutetaan siivottuna ja siistinä. Asiakas palauttaa auton sisältä siivottuna, harmaavesisäiliö ja WC säiliö tyhjennettynä ja huuhdeltuna. Loppusiivouksen voit tilata myös meiltä varauksen yhteydessä lisähintaan. Loppusiivous ei sisällä tavanomaisesta poikkeavaa siivousta, eikä WC kasetin ja harmaavesisäiliön tyhjennystä. WC kasetin ja harmaavesisäiliön tyhjennyksestä veloitamme 100 EUR.

Kesäsesonki viikot 22-33

Sesonkiviikoilla min. 1 vko. kerrallaan. Nouto- ja palautuspäivä sunnuntaisin toimistoltamme osoitteesta Isonpellontie 7 - Helsinki (Kehä I Oulunkylän MotorCenter). Auton voi valita noudettavaksi sunnuntaina klo 18.00 ja palautuksen seuraavana sunnuntaina klo 14.00 mennessä.

Hinnat

 • 1290 EUR sesonkiviikot 22-33
 • Muut vuokra-ajat laske sinulle sopivasta vuokra-ajasta online varauskoneella päivän paras tarjous ja tee samalla helppo varauspyyntö.

Hinnat sisältää

 • Liikenne- ja kaskovakuutuksen, jossa omavastuu 1500 EUR (voi pienentää lisämaksusta, 20€ vrk, jolloin omavastuu pienenee 500 euroon)
 • Käytönopastuksen autoa noudettaessa

Auto luovutetaan tankki täynnä Dieseliä ja asiakas tankkaa auton ennen palautusta täyteen.

Vuokranmaksu

Varauspyynnön käsittelyn jälkeen lähetämme sähköpostissa laskun varausmaksusta 300 EUR eräpäivä heti. Varaus voimassa kun varausmaksun suoritus näkyy tilillämme. Saat myös toisen laskun loppuvuokrasta, jossa eräpäivä 11 vrk:tta ennen vuokrauksen alkamista. Mikäli vuokrauksen alkuun on varaushetkellä alle 2 vko:a, niin tulee koko vuokrasumma maksettavaksi laskulla heti. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruessa varauksen. Mikäli varaus perutaan kun vuokraukseen on alle 14 vrk:tta, niin veloitamme puolet varausmaksun jälkeen jäljellä olevasta vuokrasummasta. (Varaus- ja ennakkomaksut voimassa sesonkiviikoilla, muina aikoina vuokranmaksu kokonaisuudessaan autoa noudettaessa).

>> Tutustu aina matkailuauton sopimusehtoihin